Wegwijzer 16/12/2019

Ik sta voor jullie klaar met de laatste wegwijzer van het kalenderjaar.

Maandag 16/12  

12:00 – 16:00 NFCapitalism: Hot Chocolate Sale

Inkomhal van het HIW

Niets beter om je te verwarmen in deze kille periode dan warme chocolademelk! Kom zeker langs op het HIW voor een bekertje zoete heerlijkheid!

 

 

Dinsdag 17/12

21:00 – 00:00 NFKlubnight

NFK Lounge

Het is de laatste week van het semester en daarbij hoort de laatste Fakbar. Waarom niet eindigen met een knal? Na het succes van de vorige Klubnight, brengt NFK er nog een! Ons eigenste DJ duo ‘Frisbee’ zet zich nog eens aan de draaitafel. Dus, laat al die examenstress voor een avond los en feest nog een laatste keer met ons mee dit semester voor het duistere examenseizoen begint.

Hopelijk tot dan!

Liefs,
Team Fakbar

 

Woensdag 18/12

20:00 – 23:00 International Movienight: Abel

HIW, Lokaal S 01.14

Allemaal welkom op de laatste editie van dit semester van de NFK International Movie Nights! We zullen kijken naar ‘Abel’ van Alex van Warmerdam.

Alex van Warmerdam is een productieve Nederlandse film- en theatermaker, schilder, schrijver, dichter en muzikant. Zijn debuutfilm ‘Abel’ is door hem geschreven en geregisseerd en hij speelt er ook de hoofdrol in van Abel, een introverte dertiger die nog bij zijn ouders woont en niets meer met zijn leven wilt doen dan een vlieg in twee snijden en tv kijken met zijn moeder. De film is een unieke tragikomedie over (sur)reële familiedynamieken, liefde, leugens en verwarring.

Na de film zal er tijd zijn voor een discussie die zal beginnen met ene filosofische reflectie over de film door Jelger Groeneveld.

 

Donderdag 19/12

19:45 – 23:00 NFK Culture goes to Inuït presenteert: Poppel + Lapis Lazuli

Kom met ons mee genieten van een gratis concert!

Inuït presenteert: Poppel + Lapis Lazuli

Poppel en Lapis Lazuli zijn twee Belgische groepen. De muziek van de eerste is beïnvloed door shoegaze, janglepop en lo-fi dream pop. De tweede band speelt Indierock.

Wil je een geweldige avond hebben met vrienden terwijl je naar keigoede muziek luistert?

Kom dan om 19u45 naar het HIW, het concert zelf is om 20u in Leuven Central.

Tot dan!

 

 

Vrolijke feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar (met natuurlijk weer vele leuke evenementen)!