Wegwijzer 09/12/2019

Maandag 09/12  

13:00 – 14:00 Infosession Erasmus

HIW, Aula C

Ben jij geïnteresseerd om op Erasmus te gaan? Leer meer over deze levensverrijkende ervaring in deze infosessie over het Erasmus+ en Stellenbosch uitwisselingsprogramma! Als een student van de 2de BA, 3de BA, MA en het eerste jaar van de tweejarige Research Master kan je een semester aan een van onze internationale partneruniversiteiten spenderen. Ben je al benieuwd? Bekijk dan zeker de mogelijke bestemmingen en lees al enkele getuigenissen van mensen die op uitwisseling geweest zijn: https://hiw.kuleuven.be/nl/studeren/buitenland/index.html

Tijdens deze infosessie wordt de aanmeldingsprocedure uitgelegd en vertellen enkele oud-Erasmussers over hun ervaringen.

Eerstejaarsstudenten worden aangemoedigd om al eens te komen luisteren, zelfs als je volgend academiejaar nog niet op Erasmus wilt.

 

Dinsdag 10/12

21:00 – 00:00 Fakbar

Kom zeker naar onze wekelijkse fakbaravond in de lounge!

 

Donderdag 12/12

16:00 – 16:30 NFK Christmas Vigil & Choir Performance

Leo XIII Kapel, Tiensestraat 112.

Elke student, professor, alumnus/-a en andere medewerker van de faculteit is uitgenodigd op de wake die voorafgaat aan het kerstdiner.

Het HIW koor zal jullie verblijden met hun prachtige gezangen, zeker de moeite waard. Mis deze kans niet om ons eigenste koor te zien en horen optreden.

We hopen jullie daar te mogen verwelkomen en wensen jullie allemaal alvast een vrolijk kerstfeest!

Na de wake, om 16u40, zullen we verzamelen in de voortuin van het HIW om van daaruit samen naar het kerstdiner te wandelen, het is een wandeling van 25 minuten en dat is natuurlijk veel leuker in groep!

17:00 – 23.00 Christmas dinner

Don Bosco Centrum Kessel-Lo, Ortolanenstraat 6

Het vrolijkste feest van het jaar is bijna daar! NFK is verheugd om jullie allemaal uit te nodigen voor het kerstdiner. Elke student, professor, alumnus/-a en andere medewerker van de faculteit is welkom om deze grootse dag om met ons mee te vieren.

De receptie begint om 17u, meteen gevolgd door het diner. Het menu kan je alvast terugvinden op onze website.

(N.B.: je kan je hier niet meer voor inschrijven)

We hopen je ook daar te mogen verwelkomen en wensen iedereen alvast een vrolijk kerstfeest toe!

 

Vrijdag 13/12

12:00 – 14:00 Kerstmis Broodmaaltijd

Lounge

Omdat NFK niet graag met voedsel smijt, worden de restjes van het kerstfeest op deze laatste broodmaaltijd gebruikt. Wie aldus het NFKerstfeest miste, kan op deze manier toch meegenieten van het overheerlijk diner en de gezellige sfeer. Diegenen die daarentegen wel aanwezig waren, maar niet genoeg kunnen krijgen van de NFKulinaire kunsten, kunnen vrijdag simpelweg verder genieten. En dit alles voor slechts €1.5, als je je bord afwast natuurlijk.