Wegwijzer 24/06/2018

Hallo, nieuwe filosofiestudenten en andere dierbare lezers. Dit is de WegWijzer, een wekelijkse folder die (hopelijk) altijd zal beschikbaar gemaakt worden de eerste maandag van elke week, waar we alle activiteiten die door of in verband met NFK worden georganiseerd, aankondigen en uitleggen. Je kunt altijd aanvullende informatie over evenementen vinden op www.facebook.com/nfkleuven of je kunt ons een bezoekje brengen aan de informatiebalie in de ingangshal van het HIW.
We hopen jullie snel te zien bij een van onze activiteiten.

24/9 maandag
17.30 uur
Rondleiding door Leuven

Na de infosessie georganiseerd door de faculteit heb je de mogelijkheid om met ons en je medestudenten op rondleiding te gaan door Leuven. We zullen je enkele belangrijke locaties laten zien waar je in de toekomst onder andere lessen zou kunnen hebben. Uiteindelijk zullen alle groepen samenkomen in alma1 om er iets te eten.
Begint aan het HIW

25/9 dinsdag
09:00
Fakbar

Bijna elke dinsdagvond houden we onze inmiddels welbekende Fakbar (Faculty Bar) waar je iets kan komen drinken en socializen met de andere Filosofie studenten. Deze week zal er een speedating event georganiseerd worden op de eerste verdieping, waar nieuwe studenten elkaar beter kunnen leren kennen aan de hand van enkele leuke richtvragen. Voor nieuwe studenten zou ik ook aanraden om een fakkaart te kopen, deze kosten €15 en je kan hiermee drankjes aanschaffen tegen een verminderde prijs.
M-Café, Savoyestraat 10

26/9 woensdag

We organiseren jammer genoeg geen activiteiten op deze dag, maar vergeet zeker niet om naar jullie eerste les logica te gaan, deze is vrij belangrijk.

27/9 Donderdag
09:00
Kroegentocht

In deze activiteit gaan we op wandel door Leuven en laten we jullie kennismaken met alle onze favoriete plekjes om uit te gaan.

Begint aan het HIW

28/9 Vrijdag
12:00 – 14:00 uur
Broodmaaltijd

Vrijdagmiddag is er wekelijks de broodmaaltijd, hier kan je samen met andere filosofiestudenten brood en andere aanverwante voedingswaren komen consumeren. De lounge bevindt zich onder het HIW op het einde van de gang waar de toiletten zich bevinden (als het je niet lukt om de plek te vinden kan je altijd is langskomen aan de informatiebalie). De prijs is vastgesteld op 1,5 euro waarna je zoveel mag eten als je wil, er is ook de mogelijkheid om je brood te roosteren, koffie of thee te maken en vele andere dingen.
Lounge HIW
Kosten: € 1,5