Wegwijzer 21/10/2019

Dinsdag 22/10

20.00 – 23.00 Runner’s High at 24 urenloop: The Sound of Silence

Samen met Alfa, Eoos, Babylon, Mecenas, Musicologica, Historia, KLA, Peda en Katechetika doen we mee aan de 24 urenloop als Runner’s High. Kom mee feesten (in stilte) in de Silent Disco Bibliotheek en ontdek wat Runner’s High te bieden heeft!

20:30 – 23:30 Zeitgeist: Spirit of our Age meet-up

HIW Room N

Tijdens deze meeting van ons studententijdschrift wordt het thema van deze editie besproken evenals ideeën waarover je zou willen schrijven (of tekenen of iets anders) en de deadline voor de inzendingen.

Voor deze editie zijn we op zoek naar inzendingen die het idee vatten van een enkel temperament dat onze tijd definieert. We zijn er ons van bewust dat zo’n enkel temperament waarschijnlijk niet bestaat maar we staan open voor ideeën, theorieën en interpretaties van wat deze tijdgeest zou kunnen zijn.

We willen het nu vatten. Of je nu denkt dat dit het best gepresenteerd wordt door popcultuur, olitiek, filosofie of iets anders, alle ideeën zijn welkom. Misschien heb je een idee over wat de geest van onze tijd zal zijn en niet wat die nu is, we horen het graag. Misschien geloof je dat geschiedenis circulair is en dat de geest van onze tijd gevonden kan worden in de pagina’s van Romantische Franse literatuur, we horen het graag. Misschien haat je emoji’s en denk je dat ze de maatschappij vernietigen, we zijn het hier niet mee eens maar horen het nog steeds graag.

Als je misschien wilt bijdragen aan Zeitgeist, dan zien we je graag op deze meeting!
(Je kan nog altijd bijdragen inzenden wanneer je niet naar de meeting bent gekomen, maar het het creatieve process vooruit moeten helpen)

21:00 – 00:00 Fakbar

Kom zeker naar onze wekelijkse fakbaravond in de lounge!

 

Woensdag 23/10

20:00 – 23:00 International Movie Night: China

HIW Room S 01.14

De film die we kijken voor deze derde editie van onze International Movie Nights is ‘Rang Zi Dan Fei’ (Let The Bullets Fly) van regisseur Wen Yiang. Na de film is er een moment om de film te discussiëren beginnend met een filosofische discussie van Yinan Luo.

 

Vrijdag 18/10

12:00 – 14:00 Broodmaaltijd

Kom zeker ook naar onze wekelijkse broodmaaltijd in de lounge en eet zoveel als je maar wil voor slechts €1,50 als je je eigen afwas doet. (Anders €2,50 want dan krijg je geen €1 terug)