WegWijzer  22/04/19

Welkom terug liefste lezers bij de wekelijkse folder van NFK voor nu al 9de week van het semester, deze keer als speciale editie in het midden van de week. Tip van de week:

Zonlicht is fijn, als je dingen te doen hebt probeer dat zoveel mogelijk buiten te doen in het mooie weer.

Maandag 22/04

Niet relevant

Dinsdag 23/04

Niet relevant

Woensdag 24/04

19:00-22:00 Open Expo (@ HIW, salons)
NFK organiseert een open expo! Hier kunnen filosofiestudenten hun eigen kunst (van alle soorten) tentoon stellen in de salons van het HIW. Iedereen is welkom op onze receptie op 24 april om 19 uur en om de werken te komen bezoeken tijdens onze openingsuren.

19:30-22:00 Wijzer Poetry Performance  (@ HIW, salons)
Op de receptie van de open expo van NFK zullen verschillende schrijvers van de Wijzer hun gedichten voor de laatste editie van het tijdschrift met als thema ‘waanzin/mentale gezondheid’ voordragen.

20:00-22:00 Brainstorm session about the thesis delay (HIW, room N)
Op de faculteit filosofie is er een discussie over de thesisvertraging in de master en research master. In deze brainstormsessie willen we graag praten over de problemen die studenten tegenkomen tijdens het master / onderzoeksmasterprogramma. We willen ook graag de oplossingen voor deze problemen bespreken. Meer specifiek welke veranderingen nodig zijn om studenten te helpen hun scriptie in juni af te maken.

Donderdag 25/04

22:00-00:00 Wijzer movie night ‘The Idiots’ (HIW, aula C)
Lars von trier’s Idioterne volgt een groep vrienden die samenkomen om hun “innerlijke idioot” vrij te laten door in het openbaar uit te gaan alsof ze geestelijk gehandicapt zijn. Hun idiote gedrag is tegelijk een opstand tegen de starheid van de samenleving, een eenvoudige manier om plezier te hebben en een persoonlijke therapeutiek. Hoezeer de film van Von Trier ook een komedie is, het is ook een weergave van de fijne lijn die normaliteit scheidt van waanzin.

Vrijdag 26/04

12:00-14:00 Breadmeal  (@HIW, Lounge)
Kom gezellig wat brood en andere voedingswaren waar onder kaas en andere diversen consumeren in de lounge van het HIW voor maar €1,5.