WegWijzer 2 mei 2011

Maandag

De examens komen steeds dichterbij en die scripties/thesissen/papers gaan zichzelf niet schrijven. Daarom heeft het NFK vandaag niets georganiseerd. Wij zijn al druk genoeg bezig met te vergaderen, verslagen te maken van de vergaderingen en de lounge steeds kraaknet te houden.

Dinsdag

De Fakbar houdt uw geliefde studentenkring financieel overeind. Als u zich dus iets aantrekt van ons bestaan kan u maar beter stevig consumeren in het M-café.

Woensdag

Het Galabal van NFK en Katechetika is dit jaar weer een feit. Kaarten zijn nog steeds te verkrijgen bij de cudi en de feestpresides. U kan zich verwachten aan jazz, chocolade en Cava. Als u Amerikaanse films mag geloven is de kans dat u op second base geraakt op een parking achteraf gigantisch. Misschien begrijpen jullie deze allusie wel. In ieder geval gunnen we dit jullie ten zeerste, daarom creëren we de kansen.

Donderdag

Precies een week geleden was de laatste voorstelling van ‘Nooit Gedacht’, een spektakel zonder weerga waar zelfs het feit dat de hoofdrolspeler ros was geen probleem was. Zulks is sinds Problem Child 4 geleden. Vandaag doen we niets anders dan gelukkig terugdenken aan het feit dat uw presidium dit heeft gerealiseerd. Erkenning accepteren we graag maar geen dank, we hebben het allemaal voor jullie over.

Vrijdag

Wij voorzien deze week zoals gewoonlijk een broodmaaltijd. Want jullie zijn het waard. We zien jullie graag. (We zien echter ook andere mensen graag. Daarom wordt het vandaag een schrijf-ze-vrij-Broodmaaltijd.)

Boodschap van algemeen belang

09/05 – 13/05     Kiesweek

19/05                      Cantus