Bloedserieus

Bloedserieusweek in Leuven: kom bloed geven van 14 tot 17 november!

Start spreading the news! Van maandag 14 tot donderdag 17 november is het weer Bloedserieusweek in Leuven! Dus leg je beste armpje voor en kom bloed geven op één van de verschillende locaties. Na de vorige editie in maart – met 4402 donoren een overdonderend succes – hopen we weer veel priklustigen te mogen verwelkomen!

Op maandag en dinsdag kan je met je bloed terecht in de Universiteitshallen van 11u tot 15u en van 16u tot 20u, en in het Bloedtransfusiecentrum van 8u30 tot 20u. Op woensdag en donderdag gaat het bloedgeven door in het Gymnasium van 11u tot 15u en van 16u tot 20u, en eveneens in Het Bloedtransfusiecentrum van 8u30 tot 20u. Alle donoren ontvangen na hun bloedgift een goedgevulde goodiebag!

Daarnaast valt er nog heel wat leuks te beleven! Maandagavond vliegen we erin met een heuse Bloody Quiz in Alma 2. Dinsdag kunnen bloedgevers vanaf 21u gratis onderuitzakken in auditorium Max Weber om te genieten van de film ‘The King’s Speech’. Woensdagavond – zelfde uur, zelfde plaats – is het lachen geblazen met Bart Cannaerts en Preparee, gratis voor donoren. Donderdagavond  tenslotte kan je op vertoon van je Bloedserieus-armbandje komen smullen van een overheerlijke, gratis pannenkoek t.h.v. de Albatros.

We raden je aan om op voorhand in te schrijven om bloed te geven via de website (www.bloedserieus.be) en ook voor extra informatie over het programma kan je hier terecht. Je vindt ons eveneens op Facebook als ‘Bloedserieus Leuven’.

Twijfel je of je wel bloed mag geven? Neem eens een kijkje op www.bloedserieus.be/faq of www.bloedgevendoetleven.be. Ben je nog steeds niet zeker? Bel naar het Bloedtransfusiecentrum (016/31.61.61) of mail naar bloed@rodekruis.be, een arts zal jouw vragen met veel plezier beantwoorden.

Kom bloed geven! Elke druppel telt!

Het Bloedserieusteam