wegwijzer 6-11-2017

Gegroet filosofen!

Tijd voor een nieuwe week vol met nieuwe activiteiten. Voor zij die ons literaire hoogstandje niet wekelijks lezen, hebben we vanaf deze week jaarverantwoordelijken die voor de nodige reclame zullen zorgen in de lessen. Uiteraard zal de Wegwijzer gewoon wekelijks verschijnen op de gebruikelijke plaatsen met deze week discozwemmen als thema. Speciaal voor degenen die woensdag teleurgesteld huiswaarts moesten keren met hun discopruik en glitterpak. We maken het goed met jullie. Echt.

Maandag vieren we onze prestatie op de 24-urenloop met een heus overwinningsfeestje. Om de week goed in te luiden kan je vanaf 22u naar de Fakbar van Letteren komen. Naast cocktails en gratis eten zal er ook een gratis vat zijn! Reden genoeg om te komen dus en iedereen is welkom. Ja, ook al die filosofen die te lui waren om een rondje te rennen.

Dinsdag kan het feest worden voortgezet in de fakbar, maar niet voordat de dames een voetbalwedstrijd hebben gespeeld om 19u in de KBC-hallen. Doe zeker mee of kom aanmoedigen! Na de overwinning is het in de fakbar tijd om eens te discussiëren over wat dat nu is, dat concept discozwemmen. Wikikids geeft een vakkundige analyse, waaruit we zowel de voldoende als noodzakelijke voorwaarden kunnen opmaken die zeker een goed opstapje zullen vormen voor een verdere analyse:

“Discozwemmen
 is precies het zelfde als een discotheek, alleen is het dan in het water. Het werkt verder net als een normale disco: er komt ergens, waar plaats is, een dj met een computer en boxen en de man maakt muziek en zorgt dat de spotlichten het doen. Je kan gewoon zwemmen zoals gewoon maar is wel heel donker.”

Over die enerverende avond kan je woensdag nog eens nadenken, aangezien we niets hebben gepland. Sla eens een boek open of luister nog een foute discoplaat.

Donderdag speelt het herenteam een basketbalwedstrijd om 20u tegen het Pauscollege. Net als de dames zal gespeeld worden in de KBC-hallen. Hopelijk besluit LOKO nu niet de wedstrijd een dag op voorhand te cancelen, aangezien de verwachtingen hoog gespannen zijn na die extra keer trainen.

Op vrijdag zal er weer onbeperkt brood en beleg zijn voor de luttele prijs van €1,50. Zoals altijd zijn jullie weer welkom in de Lounge van 12 tot 14u.

Wanneer je je in het bruisende Leuven bevindt in het weekend, maar je nochtans verveelt, kom dan zeker naar NFK Aroha op zondag van 13u tot 18u. Onder het genot van wat koffie, thee en cake kan gezellig gebabbeld worden met wat medefilosofiestudenten. Nog een gelegenheid om die discussie van dinsdag voort te zetten, voordat we volgende week alweer met een uiterst interessant nieuw thema komen.