WegWijzer 17/12/18

Welkom liefste lezers bij de laatste wegwijzer van dit semester. Ik wens iedereen veel succes bij de examens 🙂

Maandag 17/12

20:00-23:00  Movie Night: Locke
Tom Hardy (schurk Bane uit The Dark Knight Rises) speelt Ivan Locke, een rechtlijnige bouwvoorman en family man die zichzelf tijdens een nachtelijke autorit in de nesten werkt. Ongelukken, misdaden of andere geijkte thriller-elementen spelen daarbij geen rol; Locke is een gewone man met gewone problemen, die hij telefonisch moet zien op te lossen. Al verlaten we nooit de auto (andere personages zijn alleen te horen), verveelt de film geen moment, dankzij een intelligent script, fraai camerawerk en een topprestatie van Hardy.               @ Aula A

Dinsdag 18/12

22:30- …..  Laatste, Laatste Fakbar
De ideale plek om gezellig wat alcohol te consumeren en te socializen met mensen, voor de laatste keer dit semester

Woensdag 19/12

16:00-18:00 Open Education meeting
Als je  mee wilt praten over het onderwijsbeleid op het HIW kom dan zeker is kijken @ Room S

Donderdag  20/12

21:00- ….  Pre-Blok Pub Crawl
Gegroet lieve filosofen, voor we onszelf wederom opsluiten in onze kamer en opnieuw achter onze boeken kruipen, moeten we samen op de laatste NFK kroegentocht van dit semester gaan!  We verzamelen aan het HIW om 21u, Waarschijnlijk gaan we naar Universum, Libertad, Belge en Blauwe Kater (maar suggesties zijn altijd welkom natuurlijk).

Vrijdag 21/12

12:00-14:00 Broodmaaltijd
Kom gezellig wat brood en andere voedingswaren waar onder kaas en andere diversen consumeren in de lounge van het HIW voor maar €1,5.