WegWijzer 12/11/18

Welkom liefste lezers bij de wekelijkse folder van NFK met al onze activiteiten voor de komende week.  Het thema van deze week is: Saf! (dialect voor sigaret)

Maandag 12/11

We organiseren geen activiteiten op deze dag 🙁

Dinsdag 13/11

16:00-18:00 Brainstorm Increased Tuiton Fees
We organiseren een brainstormsessie waar we samen nadenken over de verhoogde studiekosten. @ HIW, room S

Fun Fact: De sigaret is waarschijnlijk ontstaan in Zuid-Amerika maar na de Krimoorlog (1854-1856) in Europa populair geworden. Soldaten brachten sigaretten uit Zuidoost-Europa en het Midden-Oosten mee naar West-Europa.

20:00-21:30 Basketball Training
Kom basketbal samen met ons spelen @KBC Sporthal

Fun Fact: In 1880 vond de Amerikaan James ‘Buck’ Duke de eerste sigarettenmachine uit. Deze kon 200 sigaretten per minuut produceren.

21:30-23:00 Football Training
Als je zin hebt om samen te trainen en voetbal te spelen met ons kom dan zeker is langs @KBC Sporthal

Fun Fact: Amerikaanse en Britse soldaten deelden tijdens en na de Eerste en de Tweede wereldoorlog sigaretten uit aan de bevolking. De sigaret maakte onderdeel uit van het soldatenrantsoen.

21:00- …..  Chess Fakbar
De ideale plek om gezellig wat alcohol te consumeren en te socialisen met mensen. Deze week is er ook een schaak toernooi om 22:30 waar je je in de fakbar op voorhand voor kan inschrijven.

Fun Fact: Een fabrieksmatig geproduceerde sigaret is erop gemaakt de verbranding van tabak te versnellen

Woensdag 14/11

20:00-00:00 Game Night
We organiseren een spelletjes avond op het HIW waar we samen cozy gezelschapspelletjes gaan spelen, er is de mogelijkheid om drank ter plaatse te kopen, je mag ook altijd je eigen spelletjes, drank en snacks mee te nemen @HIW, Lounge

Fun Fact: De in Europa verkochte pakjes zijn hersluitbaar, in veel andere landen (o.a. de Verenigde Staten), zijn ook zogeheten softpacks meer voorkomend; bij deze moet de gebruiker het pakje open krabben en kan het daarna niet meer sluiten.

Donderdag  15/11

We organiseren geen activiteiten op deze dag 🙁

Vrijdag 16/11

12:00-14:00 Broodmaaltijd
Kom gezellig wat brood en andere voedingswaren waar onder kaas en andere diversen consumeren in de lounge van het HIW voor maar €1,5.

Fun Fact: Aan een sigaret kan een bepaalde smaak worden toegevoegd, zoals cacao, vanille of menthol.