wegwijzer 11-12-2017

Dag beste lezers en welkom bij de WegWijzer van deze week. Omdat het deze ochtend blijkbaar gesneeuwd heeft zal het thema van deze WegWijzer sneeuw zijn. Voor zij die niet weten wat sneeuw is: ‘sneeuw’ is de naam die men geeft voor neerslag in de vorm van ijskristallen. Alternatief voor zij die niet weten wat sneeuw is: doe je gordijnen open.

Maandagavond is het naar jaarlijkse traditie het NFK-kerstfeest. Of het een witte kerst zal zijn, weten we niet. Maar met de sneeuwval die we nu hebben en de witte muren van zaal PAVO (Jules Vandenbemtlaan 2, 3001 Heverlee) waar dit zal plaatsvinden, belooft het alvast een wit NFK-kerstfeest te worden. Het is nog steeds mogelijk om aan de inkom toegang te kopen voor 12 euro.  Om 17u30 is er wake inde Sint-Lambertuskerk ernaast.  Om 18u begint de receptie. Het diner begint om 19u. Omwille van het kerstfeest zal de CuDi gesloten zijn op maandag. Deze zal in de plaats dinsdag openen op dezelfde uren.

Dinsdagavond zal het de laatste Fakbar van het semester zijn. In contrast met het thema van deze week een zwarte dag (eerder nacht). Om al dit verdriet te verdringen bent u nog een laatste keer welkom in het M-café vanaf 21u tot in de vroege uurtjes.  Ter gelegenheid van Kerstmis, dat geregeld rond deze tijd van het jaar valt,  zal de Fakbar nog eens in een kerstelijk doch niet religieus typerend jasje gekleed worden. Met andere woorden: misschien serveren we glühwein.

Woensdag en donderdag is er helemaal niets te doen.  Tijd genoeg dus om in de sneeuw te spelen. Moest de sneeuw al gesmolten zijn, is het misschien eens tijd om je cursussen vanonder je bed te halen. De examens zijn naderende. Sfeer!

Vrijdag biedt NFK nog een gratis bijles logica voor de eerstejaars aan.  Deze zal doorgaan van elf tot één in aula A van het HIW en wordt u aangeboden in samenwerking met Ben “de kerstman van het HIW” Willebrods. Hoe fantastisch toch, al die gratis bijlessen?  Het regent hier cadeautjes.  En sneeuw natuurlijk.  Verder is er natuurlijk naar goede gewoonte broodmaaltijd in de lounge van twaalf tot twee.

Niet vergeten de online onderwijsbevraging in te vullen: https://form.responster.com/QG5mNz

Zo, dat was de WegWijzer van deze week. Hopelijk tot de volgende keer.