WegWijzer 4 april 2011

Maandag

Blijkbaar ben ik vorige week voor niks een lofzang begonnen over ons zaalvoetbaleskadron. Onze finale match is blijkbaar pas vandaag (om 22 u. in de sporthal van de Hogeschool). Jullie hebben je dus een week kunnen voorbereiden maar dat is geen reden om deze week niet ver- der te trainen. Bij deze een oproep om heel de week te leren voetballen.

Een tweede oproep bestaat uit de vraag om allemaal naar de Algemene Vergadering te komen, om 18 u. in lokaal C. Hier zullen de functies van het presidium worden voorgesteld en zal er een (beperkt) infomoment plaatsvinden over VZW-toestanden.

Dinsdag

Vanaf vandaag kan u onze Open Expositie bewonderen in de salons. Dat is, in tegenstelling tot echte kunstexposities, helemaal gratis en de kunstwerken zijn, in tegenstelling tot kunstwerken in dure kunstexposities, gemaakt door mensen die niet sociaal gestoord zijn (dit wil zeggen vanuit jouw standpunt, vanuit niet-wijsbegeerte standpunt zijn het echt paria’s). Haast u niet naar deze expositie, ze blijft open tot donderdagavond (steeds van 14 u. – 20 u., woensdag tot 22 u.).

Deze avond is er sprake van een fakofonie in het M-café. Bij wijze van uitzondering zal het brandalarm niet afgaan en verder verwachten we iedereen in een outfit die grappig genoeg is om de barman je een pint te trakteren (als je een beetje je best doet lukt dat wel). Wij voorzien in ruil voor je aanwezigheid waterpijpen, cocktails, speeddating en contrasterende muziek.

Woensdag

De nocturne van de Open Expositie is lang niet zo muzikaal als ze klinkt. Verder biedt ze wel een bescheiden receptie en korte besprekingen door de kunstenaars zelf. Als je de open expositie al bezichtigd hebt is er dus een reden om terug te komen en als je er nog niet geweest bent is er geen beter moment om te komen. (Vanaf 20 u. in de salons.)

Donderdag

Er is geen cantus, voorstelling van het stuk, filmavond, salon, sportactiviteit, optreden van mu- sicologica, broodmaaltijd, knutselavond of fakbar. Wel is er een old school spelletjesavond om 21 u. in het zaaltje boven de Ambiorix. Geen reden tot verveling dus. (Eigen spelletjes mogen steeds meegebracht worden!)

Vrijdag

Ik beloof jullie paaseieren op de broodmaaltijd. Ik ben echter voor geen haar te vertrouwen.

Boodschap van algemeen Belang

ZATERDAG 09/04 Feest van de Filosofie! Kaarten zijn nog steeds te koop in de cudi.

Overigens zijn er ook nog steeds kaarten te koop voor het NFK-toneel dat geweldig belooft te worden. Echter zijn deze niet langer in overvloed aanwezig, dus u moet zich haasten.