WegWijzer 28 februari 2011

Maandag

Theologie stinkt en dat zullen we bewijzen. Omstreeks 16 u. begint de Thomascup aan de KBC- hallen (vlakbij sportkot), alwaar wij deze voetbalderby als vanouds zullen winnen. Onze teams bestaan momenteel slechts uit assistenten en internationale studenten maar we rekenen nog op uw sportieve bijdrage. Geen genade.

Dinsdag

Alvorens ik u de technische inhoud van onze Afrikaanse Fak ga uitleggen wil ik eerst even het één en ander specificeren. Het gaat hier eigenlijk om een Zwart-Afrikaanse Fak. Niet omdat Noord-Afrikanen geen Afrikanen zijn, of omdat we ze minder leuke Afrikanen vinden, maar gezien de huidige toestand in Noord-Afrika zou het includeren van Noord-Afrika in deze fak ons bijna dwingen een politiek standpunt in te nemen. En dat is wat we willen vermijden. We weigeren te zijn zoals alle sympathisanten van de Franse revolutie (of andere revoluties) die dan achteraf gedwongen worden om te sympathiseren met de gevolgen ervan. En uiteraard wagen we het niet om ons achter Kadhafi of Moebarak te scharen, dat is al helemaal gestoord. Verder houdt deze avond aangename Afrikaanse muziek en leuke wijvedrankjes als bananenbier en kokosbier in. Mensen die het aandurven om blootsvoets (d.w.z. geen schoenen meenemen in een rugzak of dergelijke tricks maar effectief geen schoenen) naar de Afrikaanse Fak te komen verdienen één gratis pintje. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties en slechts een- maal uitbuitbaar (in tegenstelling tot het echte Afrika). Verder dient er nog gemeld te worden dat wie zich wil melden om mee te tappen in de fakbar een mailtje kan sturen naar vaassenbram@ gmail.com.

Woensdag

Als er al iets te doen was, had ik geen plaats om het te beschrijven

Donderdag

We hebben deze week al één studentenkring belachelijk gemaakt dus om een yingyang-situa- tie te creëren werken we ook eens samen met een andere. Samen met Babylon organiseren wij de ‘zAT vAn ForTuin dubbeltd’ in de Albatros. Dinsdag heeft u de biercultuur oneindig beledigd door u in te laten met bananenbier en dergelijke misdaden tegen alcohol dus het allerminste wat u nu kan doen is enkele liters bier dat de naam bier waardig is tot u nemen.

Vrijdag

Brood is ok, en broodmaaltijden ook. Jezus wist het al, nu is het aan u. U wordt verwacht op de broodmaaltijd.

Boodschap van algemeen belang

Nog steeds vragen we iedereen de docentenevaluatie op http://www.kuleuven.be/onderwijs/evalu- atie in te vullen. We hebben uw stem nodig!

De openingsuren van de cursusdienst (dinsdag 16-18 u. en donderdag 14-16 u.) zijn beschikbaar op nfk.be, alsook de beschikbare cursussen.