WegWijzer 28 maart 2011

Maandag

Het gaat goed met de sportieve kant van NFK. De Thomascup staat dit jaar in onze kast en ook Ekonomika heeft het onderspit moeten delven tegen ons zaalvoetbalteam. Zoals dat hoort willen wij op ons hoogtepunt stoppen en dat kunnen we alleen maar doen door deze avond te winnen (of niet op te dagen, maar dat is laf, filosofen zijn nooit laf). Spijtig genoeg kan het merendeel van de spelers om 20 u. niet aanwezig zijn, dus wordt de match verplaatst naar een later tijdstip.

Dinsdag

Laten we aannemen dat u zich heeft voorgenomen deze week uw leven te beteren. Dan kan u vandaag uw cultuur bijschaven door naar de voorstelling Cliffhanger van Kassys in het Stuk te gaan. Meer info hiervoor aan de valven. Daarna kan u zich nog snel tegoed doen aan een artisanaal appelsapje in het M-Café. Of u kan zich als u echt goed bezig bent met dat beteren van uw leven op een rode wijn trakteren. Eén glas per dag is goed voor de bloedsomloop (dixit mijn mama).

Woensdag

Intellectuele ontwikkeling is voor ons filosofen misschien wel de belangrijkste. Dus u inschrijven voor de NFKwis in het M-café (om 20.30 u.) is een zeer goed idee. Tenzij je echt slecht bent en

vernederd zal worden door de andere teams en daardoor in een neerwaartse spiraal terecht- komt. Als u één van die personen bent die eerst vernederd dient te worden alvorens het leven terug in handen te nemen en u bent rotslecht is het natuurlijk wel weer een goed idee. Teams van maximum vijf personen kunnen zich inschrijven voor minimum vijf euro via quiz@nfk.be, kwis@nfk.be of fakbar@nfk.be.

Donderdag

Ook uw muzieksmaak mag wat bijgeschaafd worden. De Pussycat Dolls, Lady Gaga en Ozark Henry zijn echt niet het beste dat onze muziekgeschiedenis te bieden heeft. Vandaar (en ook een beetje om uniek over te komen) dat wij een AvAnt Swing td hebben georganiseerd in het Klokhuis (dat nu het Vervolg heet, maar als we muziek van 80 jaar geleden gebruiken mogen we ook namen van vorig jaar gebruiken). Trek de kleren van je grootouders aan (echt waar, kies je kledij op maat van de tijdscontext) en geniet van deze verrijkende gebeurtenis die overigens reeds begint om 21 u.

Vrijdag

Als u deze week echt uw leven heeft geprobeerd te beteren hebt u een vreselijke week achter de rug. Om in dezelfde teneur te eindigen kan u besluiten om niet warm te eten vandaag en te genieten van de broodmaaltijd.

Boodschap van algemeen Belang

04/04 Algemene Vergadering met uitleg over het presidium. Indien je geïnteresseerd bent om op te komen voor een bepaalde functie, moet je zeker eens langskomen.

09/04 Feest van de Filosofie!