WegWijzer 26-30 september

MAANDAG 26/09

Vrienden, vandaag is het een ware feestdag! Het is vandaag de 42ste verjaardag van ‘Abbey Road’ van The Beatles en 96 jaar geleden werd de wereldberoemde formule ‘E=mc2’ gepubliceerd. Onze aandacht, echter, gaat naar de verwelkoming van onze nieuwkomers. We verwachten jullie voor een informatiesessie in lokaal B om 14u. Het presidium van NFK komt u daarna opwachten voor een rondleiding door Leuven. We eindigen met een pintje (of een Fristi, want NFK is een beetje crazy…) in de Erasmus en met een hapje in Alma I. Welkom!

DINSDAG 27/09

Iedereen die in Leuven studeert, kent Fons Sapientiae, maar goede vrienden zeggen wel eens Fonske. Hij was een lezer, maar ook een drinker, want een student moet evenwicht kunnen vinden tussen die twee. Hij, en de filosofiestudent in het bijzonder, is een Bron der Wijsheid. Hopelijk zijn uw lessen in het (ver)lichte deel van de dag goed meegevallen, maar laten we het donkere deel van de dag toch maar vullen met Stella Artois om ons jaar in Leuven in te wijden. Bertha en Q-boy verwelkomen ons graag in Fakbar M-Café (in de Savoyestraat bij Museum M). Voor de geïnteresserden: om 22u plannen we een speeddating om elkaar beter te leren kennen. Mensen die hun pintje liever beter leren kennen, zijn uiteraard ook van harte welkom!

WOENSDAG 28/09

NFK is moe van de speeddating en surft eventjes op mee op de (geluids)golven van de jaarlijkse Studentenwelkom. Today’s special: een cultuurpodium en o.a. een concert van Balthazar. Vanaf 15u op het Ladeuzeplein.

DONDERDAG 29/09

Een levensbelangrijke keuze tussen drie opties. Wordt het knallen op de Oude Markt voor de tweede dag van de Studentenwelkom? Wordt het cultuur op de opening van het STUK, het Leuvense kunstencentrum? Of wordt het een infovergadering met NFK SPORT om 20u30 over de komende sportactiviteiten? Of combineer ze. Meuh…

VRIJDAG 30/09

Jezus brak ooit wat brood met z’n vriendjes en tot op de dag van vandaag vinden wij dat vrij boeiend. Elke vrijdag organiseren we om 13u een Broodmaaltijd, waar we gezellig met z’n allen de week afsluiten. Voor slechts €1,5 eet u als een paard. Op bestelling kunnen we voor gras, stro, hooi of haver zorgen. Bestellingen via paard@nfk.be.