Wegwijzer 26/02/2018

Ha! Verassing! Welkom bij de Wegwijzer van deze week met als thema ‘het onverwachte’.  Dat had u vast niet zien aankomen.  Net als in bijna iedere WegWijzer geef ik even een kleine verklaring voor zij die niet weten wat ‘onverwacht’ is en bijgevolg waarschijnlijk een makkelijk doch betrekkelijk saai leven leiden: onverwacht is dat wat niet voorzien is. Enkele voorbeelden van zaken die algemeen als onverwacht beschouwd worden zijn: Uggs, de meeste seizoensfinales van Game of Thrones, een filosoofstudent met succes op de arbeidsmarkt, 9/11 , en een slechte WegWijzer.  Maar goed, laat ons verdergaan.

Maandag is het fakbar. Dat had je niet verwacht he? Het is dan ook niet waar. Maandag is er zoals wel vaker niets te doen.

Dinsdag is er wel fakbar. Net als iedere andere dinsdag ben je vanaf 21u welkom in het M-café om je te laten bedienen van je favoriete dranken door je favoriete fakbarpersoneel.

Woensdag is er het NFK-onderwijsbureau. Van 18u tot 20u kan je in de raadzaal van het HIW (lokaal 01.16) je mening laten horen over het onderwijs aan het HIW en de resultaten van de COBRA-bevraging. Onze studentenvertegenwoordigers zullen jouw input meenemen naar de Permante Onderwijscomissie.  Verder is woensdag ook de deadline voor de betaling van de NFK-cultuurreis. Ben je ingeschreven maar heb je nog niet betaald? Wees dan vlug! Anders doet onze schatbewaarder misschien wel onverwachte dingen.  Woensdag is ook de dag dat de inschrijvingslijst van de cultuurreis opengesteld wordt voor personen  die geen lid zijn van NFK.  De kans dat je als niet-lid nog een plaats kan verzekeren is klein, maar je kan er nog altijd op rekenen dat het onverwachte gebeurt. (Dat kan niet.)

Donderdag zijn er geen activiteiten.

Voor zij die tegen alle verwachtingen in sloegen op hun examen logica heb ik bij deze nog een leuke paradox met betrekking tot het onverwachte: https://en.wikipedia.org/wiki/Unexpected_hanging_paradox.

Vrijdag is er een broodmaaltijd zoals verwacht. Of er een speciaal thema zal zijn voor deze broodmaaltijd, is een verassing.  De prijs van de broodmaaltijd is net zoals u die kan verwachten. We verwachten echter wel dat u betaald.

Extra:  Volgende week woensdag, op 7 maart organiseren NFK en het HIW samen het ThomasfeestAlle filosofievakken na 14u zullen worden geschrapt om de studenten de gelegenheid te bieden deel te nemen aan onder andere een mis, een lezing van prof. Jean-Paul van Bendeghem en een kaas- en wijnavond.  Meer informatie kan je vinden op de facebookpagina of op folders verspreid over de faculteit.

Zo, dit was de WegWijzer voor deze week, die zoals u kan zien gevuld is met onverwachte activiteiten.  Indien er zich geen onverwachte wendingen voordoen kan u volgende week genieten van een nieuw schrijfsel. Hopelijk tot dan!