WegWijzer 23 mei 2011

Maandag

NFK danst! Een korte dansinitiatie is voorzien door de Franse jazzlegende Louis Althusser. Fit dient u niet te zijn, de man is zelf al 21 jaar dood dus veel fut zit er niet meer in. Wij verwachten u wanneer u wilt en waar u wilt.

Dinsdag

De laatste Fak van het jaar is semi-veelbelovend. Het concept is briljant, het tappersteam kent geen weerga en de machtsoverdracht zal plaatsvinden. Anderzijds zijn er belachelijk weinig in- schrijvingen voor de Live-Fak. Houd u niet in en toon wat je kan. Alles mag, als het maar live is. Een piano wordt voorzien, voor de rest dient u zelf te zorgen. Laat zien dat u iets kan. Opmerking van de preses: “Ik heb een idee: laat ons de nieuwe T-shirts reeds op de laatste fak verkopen.” Aldus zal geschieden.

Woensdag

Woensdag lijkt deze week sterk op donderdag.

Donderdag

Donderdag doen we niets.

Vrijdag

De laatste broodmaaltijd, de laatste wegwijzer, de laatste dag. Laat het niet aan uw hart komen. Er zijn ergere dingen. Permanente verkoudheid, rosse mensen, kapotte schoenen, op zondag de keuken binnenkomen als iemand de laatste koffiekoek opeet, de toestand in Noord-Afrika, een buurman die heel slecht saxofoon speelt, beginnende breakdansers, vloekende joden, dansende zatlappen, een kapotte tegel net daar waar de deur opengaat, stukken aan je fiets op zondag, rechtenstudenten, arrogante mensen die ouder zijn maar niet significant ouder, verwende neefjes, Osama-sympathisanten, getalenteerde tamzakken, misplaatste snobs die naar mosselen stinken, compulsief drinken na een graad van dronkenschap, als je van een paar sokken maar één meer vindt en herexamens.

Boodschap van algemeen Belang

Er liggen nog steeds heel wat spullen, o.a. van de medewerkers van het kerstfeest, in de CuDi. Ge- lieve deze zo snel mogelijk op te komen halen. (De CuDi staat klaar om te claimen.)

Na een zeer lange winterslaap (die bijna ook de zomer opgeslokt had), staat de WIKI weer online! Ga dus allen naar nfk.be/wiki om samen te werken aan dit initiatief om de kennis van onze opleiding onder de studenten te blijven verspreiden.