Wegwijzer 23-10-2017

Hallo daar beste lezers, wees welgekomen bij deze korte WegWijzer. Het ontbrekende thema van deze week is te vinden tussen de lijntjes in niet-spreekwoordelijke zin.

 

Maandag organiseert NFK niets, het is echter aangeraden om wel iets te doen, namelijk het volgende: op tijd in bed kruipen!

 

Want dinsdagavond om 20u gaat de 24 urenloop van start. Vorig jaar ondersteunden we het Run For Specials team, dit jaar maakt NFK samen met de Letterenkringen, Katechetika en de Pedagogische Kring, gezamenlijk de ‘Underdogs’ een heuse comeback! Tot woensdag 20u zullen we proberen zoveel mogelijk rondjes te lopen, dus of het nu is om te lopen, te supporteren of te genieten van de lekkernijen uit de food stands, kom naar het Universitair Sportcentrum en doe mee aan het grootste sportieve studentenevenement van Leuven! (voor kaart: www.24urenloop.be). We doen dinsdagavond geen fakbar, we verwachten jullie dus allemaal bij de 24 urenloop!

 

Donderdag organiseren voor alle uitgeputte sportievelingen “Weltschmerz”, een gezellige filmdag in de Lounge van het HIW. Doorlopend van 9u tot 22u zullen we op een groot scherm films kijken, er zullen chipjes en drankjes zijn, en dat allemaal gratis, zeker komen dus! (vrije bijdrage mogelijk)

 

Vrijdagmiddag kan je zoals altijd op onze wekelijkse broodmaaltijd van 12u tot 14u à volonté brood komen eten in de Lounge, voor de luttele prijs van anderhalve euro. Vorige week was het met de grote opkomst heel gezellig, dat mag vaker zo!

 

Tot ziens!