Wegwijzer 22/05/2018

Dag beste lezers! Welkom bij wat alweer de laatste WegWijzer van dit academiejaar is. Oh, dit maakt me haast verdrietig. Maar hoe tragisch zou het zijn dit mooie jaar vol vriendschap en jolijt af te sluiten op een droeve noot? Gelukkig heb ik mijn goede humeur van vorige week behouden! Ondergetekende is niet zo makkelijk uit het lood te slaan. Maar ach, wat is het jaar weer zo snel voorbijgegaan (stel je dan maar eens voor wat dat binnen enkele jaren zal zijn). Of zo ervaar ik het toch. Dat lijkt me nog een goed thema om te bespreken deze laatste keer: de tijd. Over tijd heb ik alvast het volgende te zeggen: ik heb er momenteel te weinig van om het concept “tijd” uitvoerig te bespreken. En indien u nog steeds de tijd niet gevonden hebt om uw cursussen te kopen, is ook uw tijd beperkt. De CuDi zal nog open zijn op donderdag van 20u tot 22u. Daarna nemen we ook van ons CuDi-team afscheid. (sad)

Maandag is er niets gepland. Om het in de woorden van een grote filosoof uit te drukken: “vrij, joepiejeej”. U zal dus meer dan genoeg tijd hebben om de onderwijsenquête in te vullen. De Nederlandstalige vind je hier: http://nl.onelastcall.be/ , de Engelstalige hier: http://en.onelastcall.be/.  Geen zorgen, ze duurt slechts enkele minuten.

Dinsdag zal de fakbar voor de laatste maal dit academiejaar openen (heel sad). Vanaf 21u kan u voor een laatste maal de fakbar-ervaring beleven. Het is echter geen gewone fakbar. De laatste fakbar van dit academiejaar zal een heus feest worden. Eerst en vooral zullen artistieke studenten net als de vorige Open Mic fakbar de kans krijgen om hun talenten met hun medestudenten te delen. Verder zal tijdens de fakbar ook de symbolische machtsoverdracht plaatsvinden. Om 23u zal het zittende bestuur van NFK de symbolische hamer aan het opkomend bestuur overhandigen. Dit belooft in ieder geval geen tijdverlies te worden!

Woensdag zal er om 12u in Aula C een infomoment plaatsvinden over de herindeling van het academiejaar aan de KU Leuven en de hervorming van de Bachelor aan het HIW. Heb je geen idee waar dat allemaal op slaat? Kom dan zeker naar het infomoment. En vergeet zeker niet om de hierboven vermeldde onderwijsenquête in te vullen! Je kan er zelfs gratis eten mee verdienen. Van 12u tot 14u zal er op het HIW namelijk een barbecue gehouden worden (met vegetarische opties) en iedereen die de enquête volledig heeft ingevuld, mag gratis mee-eten.

Donderdag kan er dan weer gepoold worden. Het poolen zal doorgaan vanaf 21u30 in pool- en snookercafé Downtown Jack op Parkstraat 40, Leuven. Het belooft een leuke tijd te worden.

Vrijdag is het ook alweer de laatste broodmaaltijd van het academiejaar. Vanaf 12u tot 14u kan u nog een laatste keer brood komen eten in de lounge.  Dat zal dan ook de laatste activiteit zijn die NFK dit jaar voor jullie organiseerde (heel heel sad).

Zo, dit was de WegWijzer voor deze week. Hopelijk tot de vol- … Zo, dit was de WegWijzer voor dit jaar. Het zal de laatste wekelijkse update zijn die jullie van team PR krijgen. Het werd al eens tijd. We wensen jullie veel geluk met de examens en een fijne zomer! Vaarwel, beste lezers…