WegWijzer 21 maart 2011

Maandag

Dit is de mooiste dag van de week, de mogelijkheden lachen je toe en de pret kan beginnen. Vandaar dat wij u geen activiteit opdringen, geniet ervan op uw manier!

Dinsdag

Er zijn vrij veel redenen om naar de Fakbar te komen vandaag. Maar deze redenen kent u al- lemaal. Tenzij u er nog niet bent geweest en dan bent u ook niet meer welkom. U heeft tijd genoeg gehad om langs te komen. Er zijn natuurlijk even goede redenen om tot nu toe nog niet naar de fakbar te zijn geweest. Indien u deze heeft mag u contact opnemen met een van de verantwoordelijken en deze redenen vermelden zodat u alsnog welkom bent. (voorbeelden zijn: een zieke moeder, chronisch vermoeidheidssyndroom, een ander stamcafé dat nu gesloten is etc, etc…). Aangezien het sleutelwoord van deze dinsdag redenen is kan ik nog vermelden dat er ook een reden is om pas laat naar het M-café te trekken deze week want het is de vernissage van Ithaka. Ziekte is geen voldoende grond voor afwezigheid want de tentoonstelling vindt plaats in het Sint-Pietersziekenhuis.

Woensdag

Indien u een kaart te pakken heeft gekregen kan u deze avond naar de Beiaardcantus. Als u geen kaart heeft te pakken gekregen bent u uitermate dom of lui want NFK is zowat de enige kring die genoeg kaarten heeft gekregen om de vraag bij te houden. Voor de gelukkigen onder jullie: drink, zing, braak, pis (onder tafel), naar hartenlust. Verlies alsjeblief de uniciteit van dit evenement uit het oog door de drank.

Donderdag

Als het niveau van het free podium deze week niet naar wens is dan heeft u geen recht tot klagen. U had immers zelf kunnen deelnemen of getalenteerde vrienden kunnen dwingen deel te nemen. Net zoals u niet mag klagen over papers (ga iets anders studeren of stop, uw di- ploma is geen knip voor je ogen waard), het slechte weer (verhuizen is simpel), de prijzen in de alma (leer zelf koken) of uw ouders (u bent minstens achttien, een beetje autonomiteit had u al lang kunnen verkrijgen), verdragen wij dus ook geen commentaar op onze open mic in Ons Huis (Goudsbloemstraat 28).

Vrijdag

Er mag al is iets gegeten worden, en dat hoeft niet altijd kreeft te zijn. U bent welkom op de broodmaaltijd.

Boodschap van algemeen Belang

24/03 Studentensymposium van onze vrienden van Thiasos! Dooropend van 9u30-17u in LETT 08.16. Meer info op www.arts.kuleuven.be/thiasos/symposium.pdf

30/03 QUIZ! Inschrijven via quiz@nfk.be per ploeg (4 à 5 mensen), inschrijvingsgeld bedraagt €5 en hiervoor kun je zeer mooie prijzen winnen!

04/04 Algemene Vergadering met uitleg over het presidium. Indien je geïnteresseerd bent om op te komen voor een bepaalde functie, moet je zeker eens langskomen.