Wegwijzer 14-05-2018

///WEGWIJZER///

Hahahahahahahahaha. Dag beste lezers, en wederom welkom bij de WegWijzer van deze week. Mijn excuses als mijn gelach de kwaliteit van dit medium naar beneden haalt. Ik heb zonet een hele grappige mop gehoord. Hahahahahahahahahahahaha, ik kan de aandrang tot lachen nog steeds niet weerstaan als ik eraan terugdenk. Hahahahahahaha, wat een humor zeg.  Hahahaha.

Voor we beginnen met het weekoverzicht had ik graag nog een boodschap van algemeen belang met jullie gedeeld: hahahahahahahahaha. Oei, sorry. Ik kan me echt niet serieus houden blijkbaar. Wacht even, dan herneem ik me. Hahaha. Goed, voor we beginnen met het weekoverzicht had ik graag  nog een boodschap van algemeen belang met jullie gedeeld: zij die nog nood hebben aan cursussen of readers uit de cursusdienst kunnen dat nog doen van 20u tot 22u komende donderdag en op maandag en donderdag volgende week. De CuDi zal gesloten zijn tijdens de blok en de examenperiode. Wees er dus ‘vlug’ bij!

Daaruit kan u dus afleiden dat hahahahahahahaha. Man, man, man dit is toch niet te doen. Hoe onprofessioneel van me. Mijn oprechte excuses beste lezer. Ik doe nochtans zo hard mijn best om mijn lach in te houden.  Zoals ik dus aan het zeggen was: daaruit kan u afleiden dat maandag de CuDi gesloten zal zijn. Dat is natuurlijk omdat maandag het NFK-toneel  “The picture of Dorian Gray” in première gaat. De gezamenlijke input van bloed, zweet, tranen en andere vanwege een hele hoop gedreven artistieke filosofen  zal zich voor het eerst tegenover het grote publiek actualiseren om 20u in de Zwartezusterkapel, Zwartezusterstraat 2. Hebt u nog geen hahahahahahaha. Sapperloot, nu overkomt het me weer.  Wat een gedoe! Ik waag een tweede poging. Hebt u nog geen plaats bemachtigd, dan kan u nog steeds een mail sturen naar cultuur@nfk.be. Met wat geluk en een vriendelijke virtuele lach zullen onze cultuurders u nog aan een plaats trachten te helpen. Een ticket kost 4 euro voor verlichtte cultuurkaarthouders en 5 euro voor smaakloze barbaren.  Verder is er op maandag ook een open redactievergadering voor de laatste editie van De Wijzer voor dit jaar. Hebt u nog ideeën, voorstellen, lifehacks of leuke moppen (niet te leuk alsjeblieft,anders kan het verkeerd aflopen. Oh nee, nu voel ik weer een lachbui aankomen. Hahahaha.),  kom dan gerust naar lokaal N van het HIW om 13u. Je zal er met open armen en notitieboekjes onthaald worden.

Tussen al dit artistiek intellectueel geneuzel door moet er natuurlijk ook ruimte zijn voor goedkoop vertier gericht op de simpelere geesten onder ons. Daarom is er op dinsdag naar goede gewoonte fakbar vanaf 21u in het M-café. Rep je ernaar toe, voor het academiejaar (zoals we het nu kennen?) voorbij is! Snel!

Woe- hahahahahahaha. Mijn excuses, dat ontglipte me even. Hahahahaha. Verdorie, WegWijzerman, beheers jezelf! Goed, na deze strenge vermaning hoop ik het maken van deze WegWijzer tot een goed einde te brengen. Woensdag gaat de tweede voorstelling van het NFK-toneel “The Picture of Dorian Gray” door. Deze zal wederom plaatsvinden vanaf 20u in de Zwartezusterkapel. Naar verluid zijn de plaatsen voor woensdag allemaal uitverkocht. Jammer! Hahahaha. Oh wat doe ik nu?! Ik begin zomaar te lachen na een berichtgeving zo tragisch als de hiervoor gedane. Wat voor monster is er van me geworden?!

Hihi. Om de overlast die als direct gevolg van mijn ongemanierde jolijt optreed tot een minimum te beperken, zal ik vanaf nu trachten enkel noch te giechelen. Hihihihihi. Het is nog steeds niet optimaal. Desondanks hoop ik dat dit een leefbare manier is om om te gaan met de realiteit die zich aan ons opdringt. Hihihi. Donderdag is er niets gepland. Na twee weken die barstensvol activiteiten zaten, hebben we allen wel wat nood aan rust, me dunkt. Hihihihi. Hopelijk zal wat rust in onze agenda ons ook een innerlijke rust opleveren. Hihihihihihihihihihihihihihihihihihi.Hihihihihihihihi.

Vrijdag is er – hihihi – naar goede gewoonte natuurlijk – hihihihihi – broodmaaltijd in de lounge tussen 12u en 14u. U kan er – hihihi – brood en beleg komen eten voor de democratische prijs van 1,5 euro. Hihi. Vrijdagavond zal de laatste voorstelling van het NFK-toneel plaatshebben. Wederom zal die om 20u starten in de Zwartezusterkapel. Kon u er maandag of woensdag niet bijzijn? Stuur dan nog snel een mail naar cultuur@nfk.be om een plaatsje te bemachtigen. Vlug! Voor het te laat is!

Zo, dit was de WegWijzer voor deze week. O neen, ik kan me echt niet meer bedwingen. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! Ik begin te – HAHA – bulderlachen. HOHOHOHAAAA!! Ach wat, er wordt veel te – HAHAHOHOHAHA – weinig gelachen. HAHA DIT IS WAT ER MIS IS MET ONZE MAATSCHAPPIJ HOHOHAHA!! Hopelijk –HAHAHA- tot volgende week! HAHAHAHAHA…