Wegwijzer 13-10-2014

// English below

Om de week goed te beginnen, bieden we jullie dinsdag van 12u tot 14u30 overheerlijke croque monsieurs (tosti’s) aan onder het afdak aan het HIW, voor slechts €1/stuk! Op hetzelfde moment verkopen we ook kaarten voor de cantus van woensdag, codices (€10) en Guido-gidsen (boekje met allerlei kortingsbonnen in, voor €4). NFK-lidkaarten kunnen ook hier gratis afgehaald worden.
We zetten de avond verder in onze vertrouwde fakbar, deze keer in een speciaal jasje: er wordt een schaakfak georganiseerd, vanaf 22u in het M-café.

Woensdag, hét hoogtepunt van deze week: de piratencantus! Voor de onervaren cantussers is er cantusinitatie om 20u, voor de ervaren rotten openen de deuren om 20u 45 en het Io vivat is om 21u. De cantus vindt plaats in het zaaltje boven de Barvista (ingang langs de Zeelstraat). Tickets zijn €12 voor leden en €14 voor niet-leden en zijn verkrijgbaar in de cudi. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Vergeet zeker niet om je te verkleden in een echte piraat!

Donderdag kan je komen uitkateren in de lounge. Vanaf 13u wordt er een heuse Weltschmerz-dag georganiseerd met alle benodigdheden voor een lekker luie dag.

Vrijdag is er onze wekelijkse broodmaaltijd, doorlopend van 12u tot 14u. Zoals altijd voor een kleine €1.5 in onze geweldige lounge!

Ook nog:

Aan de creatieve geesten onder jullie: laat van je horen en maak deel uit van onze ongedwongen creatieve (werk)groep, de Pampiederij. De eerste vergadering zal plaatsvinden op: dinsdag 14 oktober, 16 uur in lokaal 01.20. Aangezien er veel mensen zijn die verschillende lessen volgen, zal er ook een tweede vergadering, in dezelfde week, plaatsvinden op: vrijdag 17 oktober, 14 uur in 01.20.

// English

NFK NEWSLETTER

On Tuesday, we’ll start the week with delicious croque-monsieurs. They will be sold at the HIW for only €1/piece. Together with this great food, you can also get your NFK member card for free and buy Guido-guides (a magazine with all kinds of coupons to get discount at several places) with goodiebag  for only €4.
If you like chess, come to our fakbar at 22h to chess-battle against other philosophers!

On Friday, we have our weekly bread meal in the lounge from 12h to 14h. As usual for the small price of €1.5.