Wegwijzer 12/10

Welkom liefste lezers bij de wekelijkse folder van NFK met al onze activiteiten voor de komende week. Zoals je alvast hebt gemerkt, raast het coronavirus weer door het land en het verspreidt zich bijna even snel als de naaktfoto’s van Stan Van Samang. Beiden zijn betreurenswaardige evenementen die duiden op een opvallend smaakverlies bij de massa. Als gevolg van de opflakkering, heeft onze spiksplinternieuwe regering besloten om de regels weer wat te verstrengen. Deze hele situatie maakt het natuurlijk allesbehalve makkelijk om activiteiten te organiseren. Om die reden zullen fakbar avonden, TD’s, cantussen en broodmaaltijden nog even op zich moeten laten wachten. De CUDI zal daarentegen wel open zijn en daarmee zijn meteen al onze activiteiten voor de komende week meegedeeld.

Dinsdag 13/10 (13-15u): Cudi geopend

Gelegen in de kelder van het HIW, bevindt zich onze gezellige cursusdienst waar Robin en Marit van 13u tot 15u het genoegen hebben om jou je nodige cursussen te verkopen. Welke cursussen je er vinden kan en hoeveel deze bronnen der kennis waard zijn vind je op de NKF pagina. Vergeet ook zeker niet om je via de doodle in te schrijven zodat wij weten, wanneer je je cursussen komt ophalen.

Woensdag 15/10 (17-19u): Cudi geopend

Maak je maar geen zorgen indien je er dinsdag niet bij kon zijn, want op woensdag is de cursusdienst weer tot jouw beschikking tussen 17u en 19u. Vergeet ook hier niet om je via de doodle in te schrijven.

Zo, dat was de WegWijzer van deze week. Hopelijk tot de volgende keer!