Wegwijzer 12-03-2018

Gegroet, beste lezer! Hopelijk begint u uw week vol nieuwe ideeën die een betekenisvolle bijdrage kunnen leveren aan de levens van uw medemensen. Zo kan u zich focussen op al hetgeen dat u nauw aan het hart ligt en hoeft u geen beroep te doen op verwarrende constructies op uw gebrek aan inspiratie te verbergen! Het thema van deze week is “het thema”.  Voor zij die niet weten wat het thema is: het is “het thema”.  Dat heb ik u zonet meegedeeld. Probeer eens wat aandachtiger te lezen.

Maandag zijn er geen activiteiten gepland.  .

Dinsdag, de dag die thematisch na maandag komt, kan u naar goede gewoonte vanaf 21u terecht in het M-café voor  onze wekelijkse fakbar.  Het zal echter niet uw vaste geliefde barpersoneel zijn dat u zal bedienen. Ter promotie van de jaarlijkse studentenbevraging omtrent de onderwijskwaliteit van bepaalde vakken zullen enkele professoren plaats nemen  achter de toog. Reeds drie namen zijn bekend: decaan Gerd Van Riel zal worden bijgestaan door Filip “Verhelderaar van begrippen” Buekens en Griet Galle, die u door het doolhof van informatie zal leiden.  Maar wacht, er is meer! Als het HIW een responsgraad van 50% bereikt, trakteert NFK alle aanwezigen met fantastische kortingen.  Voor meer informatie,  kan u het facebookevenement raadplegen en via Toledo kan u de studentenbevraging invullen, moest u dat nog niet gedaan hebben.

Woensdag en donderdag zijn er geen activiteiten.   Om uw tijd te vullen kan u altijd proberen te begrijpen waarom “het thema” het thema is, het onderwerp  “het thema” is, maar het thema niet “het onderwerp” is, want dat is “het thema”, het onderwerp dus.  Alternatief kan u uw tijd besteden op een betekenisvolle wijze door te trachten iets te maken van motivatie en ideeën.

Vrijdag is er net zoals altijd broodmaaltijd in de lounge van 12u tot 14u.

Zo, dit was alweer de WegWijzer. Volgende week zijn we er weer met een minstens even inspirerend en origineel thema. Tot dan!