WegWijzer  06/05/19

Welkom terug liefste lezers bij de wekelijkse folder van NFK voor de nu al 11e week van het semester. Tip van de week:

Kom naar het toneel kijken, anders gaan er slechte dingen gebeuren, dit is geen bedreiging.

Maandag 06/05

21:00-23:00 NFK Presenteert:  Dorp? 
// NFK presenteert met trots ons toneelstuk 2019: Dorp?

KORTE INHOUD?
In Overdorp, een klein Vlaams dorp, wordt er druk gediscussieerd in het dorpscafé. De aankondiging dat het dorp binnenkort zal fuseren met Neerdorp brengt iedereen in rep en roer. Geldt de fusie ook voor het dorpsfeest? Zullen er straks vreemden aan de tap hangen? Zullen ze de gevestigde orde verstoren? Oude wonden breken open, liefde en politiek versmelten, opportunistische politici grijpen hun kans, maar de meesten hopen simpelweg dat niemand hun café zal afbreken.

WANNEER? 6, 8 en 9 mei 2019 (21 tot 23u)
WAAR? De Koelisse Heverlee, onder alma 3

HOE TICKET RESERVEREN?
> email sturen naar cultuur@nfk.be
> cudi NFK (lounge HIW)
> inschrijvingslink: Here
Betalen kan ter plaatse op het evenement zelf aan de kassa. Tickets kosten €4 met cultuurkaart en €5 zonder cultuurkaart.

Dinsdag 07/05

16:00-18:00 General Students Meeting
Algemene studentenbijeenkomst over inclusiviteit, sociale cohesie en welzijn (met gratis koffie en cake!) Het community committee nodigt alle BA-, MA- en ReMa-studenten uit het Nederlands en het internationale programma vriendelijk uit om ideeën, vragen en zorgen te delen met betrekking tot de sociale en psychologische aspecten van het studeren van filosofie aan het instituut. We willen deze bijeenkomst ook als een platform om informeel contact te leggen met studenten van andere programma’s en mogelijk initiatieven te starten die nieuwe banden creëren: hier komen de (gratis) koffie, thee en cake binnen …

+ Waarschijnlijk een pubcrawl die begint in de lounge ter vervanging van de fakbar, meer info volgt nog op facebook.

Woensdag 08/05

21:00-22:00 NFK Presenteert:  Dorp? 

Donderdag 09/05

21:00-23:00 NFK Presenteert:  Dorp? 

Vrijdag 10/05

12:00-14:00 Breadmeal  (@HIW, Lounge)
Kom gezellig wat brood en andere voedingswaren waar onder kaas en andere diversen consumeren in de lounge van het HIW voor maar €1,5.