Startvergadering NFK-IFTf

Zoals sommige van jullie misschien al weten heeft onze kring een rijke toneeltraditie. Ook dit jaar staan we te springen om weer mee te doen aan het InterFacultair TheaterFestival (kortweg IFTf) en we hebben jou daar bij nodig!

Komende woensdag 12 oktober is er een vergadering over de toneelplannen voor dit academiejaar en iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Het te spelen toneelstuk staat op dit moment nog niet vast en iedereen die leuke ideeën heeft raden we dan ook aan om zeker langs te komen en zijn ideeën voor te dragen.

Het toneelstuk dat uiteindelijk de meeste steun binnen de hele toneelgroep heeft zal worden gespeeld. Uiteraard heb je met een gekozen stuk nog geen toneelstuk en iedereen die zou willen meehelpen, zij het als acteur, regisseur, schrijver, decorbouwer, morele steun of wat dan ook sporen we zeker aan om langs te komen!

Voor iedereen die geïnteresseerd is om mee te doen aan ons project: we verzamelen om half 9 (20u30) op het pleintje voor de hoofdingang van het HIW (bij regen in de hal voor Aula B) en vanaf daar zullen we afhankelijk van het aantal mensen naar een gepaste locatie gaan om te vergaderen. Hopelijk tot woensdag!