NFK Kerstdiner

We zijn verheugd jullie allemaal uit te nodigen voor het jaarlijkse kerstdiner van NFK! Volgens traditie vieren we deze prachtige feestday met de gemeenschap in ons achterhoofd: elke student, professor, alumnus/-a en andere medewerker van de faculteit wordt uitgenodigd op deze grootse dag om met ons mee te vieren.

Zoals altijd zal het diner voorafgegaan worden door een wake, die wordt gehouden in de kapel van Leo XIII. Deze wake begint om 16:30 en duurt ongeveer een half uur.

Om 18.00 uur is er een (gratis) receptie gevolgd door het diner dat begint om 18.30 uur en zal doorgaan in Zaal Floreal, Mechelsesteenweg 358, 3020 Herent. Deze locatie is makkelijk te bereiken met de bus of de trein, maar houd er rekening mee dat de laatste bus naar Leuven om 23:22 uur vertrekt en de laatste trein om 00:11 uur!

Omdat we willen dat iedereen kan meedoen, is een veganistische optie altijd beschikbaar.

Kaartjes voor het diner zijn verkrijgbaar bij de cudi (dus NIET in de bibliotheek!), bij de fakbar en bij online inschrijving en betaling: https://goo.gl/forms/bqaOwAYxPWSXN8Bm2. Wacht niet te lang met het kopen van tickets, want het kerstfeest is elk jaar uitverkocht. De prijs van de tickets is €12 voor studenten en €15 voor professoren.

Tot ziens! En fijne kerst!