Benefietavond: Comedy Night

“We lachen hard om een mop. We glimlachen zachtjes om het geluk.” Deze woorden van de Vlaamse dichter Georges van Acker belichten zowel het middel als het doel van onze Comedy Night!
De Nieuwe Filosofische Kring (NFK) slaat samen met vzw Nanri de handen in elkaar om voor dit goede doel op een toffe manier geld in te zamelen. Op 6 december verwachten wij vier komieken, die PDS zullen vullen met hilariteit: Bert Gabriëls, Thomas Smith, Seppe Torremans en William Boeva.
Vanaf 19u zijn er in PDS tickets te koop en om 20u30 kan het gelach en gegier beginnen. Voor €7 kan u niet alleen genieten van deze vier comedytoppers, maar eveneens van een gratis drankje bij een hoofdgerecht in het Indische restaurant Namasté in Leuven.

NFK organizes a Comedy Night for charity. We work together with Nanri (www.nanriprojects.be) to provide a night with known Belgian/Flemish stand-up comedians, who, unfortunately, will make their jokes in Dutch, as they always do. This of course doesn’t mean that international students aren’t welcome! Every euro is a welcome addition, as is every filled seat in the audience. For more information on this night or how to help/support us, mail to pr@nfk.be.